Hej igen!

Två svenska magar och massvis av god peruansk mat är konstigt nog inte alltid den bästa kombinationen så vi har fått ta det lite lugnt de senaste två dagarna. Igår fick Matilda tyvärr stanna hemma medan Rebecka åkte iväg och mötte upp Sembranda Esperanzas kock Ruben och några andra tjejer som också har kontakt med hemmet. Vi tog en shoppingrunda i “downtown Lima” och köpte på oss massvis av pärlor i olika färger och former och även spel och målargrejer till hemmet. Idag tog vi med allt till Sembranda och genast satte alla igång att pärla armband. Vi blev ärligt talat förvånade över hur fina armband alla gjorde så nu har vi en hel hög att ta med tillbaka för försäljning i Sverige. Ni får nog vara snabba om ni vill hinna köpa ett! 🙂 Imorgon kommer vi fortsätta i armbandsverkstaden och vi håller tummarna för att våra magar har lugnat sig lite.